Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 dCi 130 T30 L2H1 Work Edition
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • LED koplampen
  • lendesteunen (verstelbaar)
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.934 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-83-DTR
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Renault Trafic heeft 1934 kilometer gelopen. Deze diesel heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak. Zelfs bij weinig parkeerruimte krijgen passagiers via de schuifdeur voldoende mogelijkheid om in en uit te stappen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, warmtewerend glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. En deze auto heeft ook buitentemperatuurmeter, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

Als bestuurder van deze Renault bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Veenendaal afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-veenendaal@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Veenendaal behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Veenendaal is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Bochane adverteert haar voorraad onder voorbehoud van typefouten/prijswijzigingen. Wij streven ernaar om alle informatie in deze advertentie zo accuraat mogelijk weer te geven. Vertrouw niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Veenendaal!

 
Opties
airco
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
LED koplampen
lendesteunen (verstelbaar)
parkeersensor achter
parkeersensor voor
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteruitrijcamera
afdaal assistent
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie