Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 dCi 130 T30 L2H1 Work Edition
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • LED koplampen
  • lendesteunen (verstelbaar)
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 63.440 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VRT-81-R
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2022
KleurBlanc Glacier (369)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Achterportieren kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze bijvoorbeeld door de wind bij uitstappen openslaan. Dat zal niet gebeuren met de aanwezige schuifdeur achter. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, warmtewerend glas, side-Steps, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Extra opties op deze auto zijn: buitentemperatuurmeter, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Het rijden met deze Renault wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op en we regelen een afspraak!
Opties
airco
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
LED koplampen
lendesteunen (verstelbaar)
parkeersensor achter
trekhaak
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Fabrieksgarantie 02-09-2024
Nap
Wettelijke Garantie