Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 Blue dCi EDC 170 T29 L2H1 Extra DC - Demo / Dubbel Cabine / Limited Edition 194/350 / Trekhaak / Zijschuifdeur links met schuifraam en comfortstoel voor de passagier / Achterdeuren (180 graden) met ruiten en zelfdimmende binne
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 7.500 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-88-GGN
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurRood metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving
Bij Renault hebben ze hoog ingezet op vernieuwende techniek en vooruitstrevende prestaties. Vandaar hun motto 'Drive for change'. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een automatische transmissie. Deze Renault Trafic heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Achterportieren kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze bijvoorbeeld door de wind bij uitstappen openslaan. Dat zal niet gebeuren met de aanwezige schuifdeur achter. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Voor het overzicht tijdens iedere rit is deze Renault Trafic voorzien van een gemakkelijk afleesbaar digitaal dashboard. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Het navigatiesysteem brengt u vlot naar uw bestemming, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audiosysteem met DAB-radio. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze Renault Trafic is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met automatische airconditioning, regensensor, keyless entry en verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze Renault is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Aanhanger assistent
Achterdeuren met ruiten
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap