Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 Blue dCi 170 T30 L2H1 Extra - Limited DC - Dubbel Cabine / Trekhaak / Zijschuifdeur links
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-65-FTN
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)548 X 196 X 202
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving
Een combinatie van vooruitstrevende techniek en elegante vorm. Dat is deze Renault. Drive for change. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De schuifdeur achter is fijn voor in- en uitstappen en de grotere ramen bieden veel meer uitzicht. Verder is de Renault uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Alle benodigde informatie helder in beeld: het digitale dashboard is een geweldige rijhulp. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Deze Renault is voorzien van draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en verstelbaar stuur.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Aanhanger assistent
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Garanties
Nap