Voorraad nieuw en occasions

Renault Trafic

2.0 Blue dCi 130 T30 L2H1 Advance
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • LED koplampen
  • lendesteunen (verstelbaar)
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 2.500 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-37-GNK
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurZwart
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving
LET OP: Dit is een demonstratie auto. Voor meer informatie over de beschikbaarheid, de actuele kilometerstand of een proefrit aanvraag belt u met uw Renault Dealer Bochane Veenendaal 0318-546111 of per e-mail bochane-veenendaal@bochanegroep.nl. Graag tot ziens!

LET ​OP: Exclusief BOTT kasten.

Strakke lijnen en een uitgekiende vlakverdeling, deze Renault Trafic is absoluut stijlvol. Maar daarbij is hij technisch doordacht en paart hij een uitstekende wegligging aan een krachtige en toch economische motor. Op de teller van deze auto staat slechts 2500 kilometer. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Onverhoeds de deur opengooien is een risico voor passerend verkeer. De schuifdeur aan de zijkant is dus gemakkelijker én veiliger. Ook LED koplampen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Deze auto is voorzien van cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Met voorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Veenendaal afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-veenendaal@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Veenendaal behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Veenendaal is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Bochane adverteert haar voorraad onder voorbehoud van typefouten/prijswijzigingen. Wij streven ernaar om alle informatie in deze advertentie zo accuraat mogelijk weer te geven. Vertrouw niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Veenendaal!

 
Opties
airco (automatisch)
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
LED koplampen
lendesteunen (verstelbaar)
parkeersensor achter
Trekhaak-pakket
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie