Voorraad nieuw en occasions

Renault Talisman

Estate 1.3 TCe Limited Automaat / 1800 kg trekgewicht / Navigatie / Camera / Climate Control / Cruise Control
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • DAB ontvanger
  • lichtmetalen velgen 17"
  • Metaallak (QPA$MV)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 49.153 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GJT-45-Z
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2019
KleurNOIR ETOILE
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving
De Renault Talisman Estate 1.3 TCe is een stijlvolle en ruime stationwagon die ideaal is voor lange reizen en dagelijks gebruik. Hier is een overzicht van de belangrijkste kenmerken van dit model:

1.3 TCe Benzinemotor: De Talisman Estate is uitgerust met een 1.3-liter turbo benzinemotor. Deze motor biedt een goede balans tussen vermogen en brandstofefficiëntie, wat zorgt voor een plezierige rijervaring, zowel in de stad als op de snelweg.

Estate (Stationwagon) Carrosserie: Deze versie van de Talisman biedt extra bagageruimte en flexibiliteit, wat het een ideale keuze maakt voor gezinnen en mensen die vaak grote hoeveelheden bagage of apparatuur vervoeren.

Navigatiesysteem: Het ingebouwde navigatiesysteem helpt je om snel en eenvoudig je bestemming te vinden, met duidelijke route-instructies die worden weergegeven op het infotainmentscherm.

Camera: De achteruitrijcamera maakt parkeren en manoeuvreren eenvoudiger door je een duidelijk beeld te geven van wat er zich achter de auto bevindt.

Climate Control: Het automatische klimaatcontrolesysteem zorgt ervoor dat de temperatuur in het interieur constant blijft, wat zorgt voor een comfortabele rijervaring, ongeacht het weer buiten.

Cruise Control: Dit systeem helpt je om een constante snelheid aan te houden op de snelweg, wat het rijden op lange afstanden minder vermoeiend maakt.

DAB (Digital Audio Broadcasting): Hiermee heb je toegang tot een breed scala aan digitale radiozenders met verbeterde geluidskwaliteit.

Keyless Entry en Start: Deze functie stelt je in staat om de auto te ontgrendelen en te starten zonder dat je de sleutel uit je zak of tas hoeft te halen, wat extra gemak biedt in het dagelijks gebruik.

De Renault Talisman Estate 1.3 TCe biedt een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een ruime en goed uitgeruste stationwagon. Het model is geschikt voor zowel lange reizen als voor dagelijks gebruik, dankzij de ruime binnenruimte en de moderne technologieën die het rijden aangenamer maken.
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
DAB ontvanger
lichtmetalen velgen 17"
Metaallak (QPA$MV)
navigatiesysteem full map
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden