Voorraad nieuw en occasions

Renault Talisman

1.3 TCe 160 EDC Business Initiale Paris
  • achteruitrijcamera
  • adaptief demping systeem
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • binnenspiegel automatisch dimmend
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 27.084 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-243-FS
CarrosserieSedan
Bouwjaar2021
KleurBlanc Glacier
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1333 CC
Omschrijving
Autlet

Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze Renault Talisman staat voor u klaar! In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. En o ja, het lederen interieur is ook een vermelding waard! Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! En allebei ook nog eens voorzien van massagefunctie tegen stramme rug en schouders. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Uw favoriete muziek klinkt beter dan ooit met het ingebouwde high performance audiosysteem. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze Renault Talisman voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Richt al uw concentratie maar op de weg, want de rest wordt automatisch geregeld door de automatisch inschakelbare verlichting, regensensor, adaptive cruise control en parkeersensoren voor en achter. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Met verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel is deze Renault helemaal compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Renault Bochane Zeist Occasions afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar occasions-zeist@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Renault Bochane Zeist Occasions  behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Renault Bochane Zeist Occasions is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Renault Bochane Zeist Occasions!
Opties
achteruitrijcamera
adaptief demping systeem
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dodehoek detectie
draadloze telefoonlader
Garanties
Wettelijke Garantie