Voorraad nieuw en occasions

Renault Symbioz

1.6 E-Tech hybrid 145 esprit Alpine - Demo
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 2.500 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    GJR-57-X
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurGris Rafale (grijs metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)441 X 180 X 157
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving
    Een mooie, praktische auto voor het hele gezin, deze Renault Symbioz uit 2024 heeft 2500 kilometer gelopen. Een robuuste viercilinder benzinemotor is verantwoordelijk voor de aandrijving van deze SUV. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

    U zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat u nodig heeft om uw rit aangenaam en veilig te maken. De functie van deze 360 graden camera is vooral nuttig in smalle straatjes waar het zicht beperkt is. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Zo kan muziek in de auto klinken: het high performance audiosysteem levert topklasse geluid! Smartphone opladen onderweg? Dat gaat supergemakkelijk door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Deze Renault Symbioz is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Een aanrijding met een andere weggebruiker die zich in uw dode hoek bevindt, heeft meestal ernstige gevolgen, zeker bij kwetsbare verkeersdeelnemers. De actieve dodehoekdetectie helpt dit risico sterk te verkleinen. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

    Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Armsteun voor
    Garanties
    Nap