Voorraad nieuw en occasions

Renault Scénic

E-Tech iconic 220 pk long range
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
  • Pack Augmented Vision
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.556 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-177-BB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurTwo-tone noir etoilé / gris sc
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a29-02-2024
Gewicht1817 Kg
Omschrijving
Let op. De verkoopprijs van deze auto is gebaseerd op een verkoopdatum vanaf 24-08-2024 met een kilometerstand van 15.000 kilometer.
Vraag de verkoper naar de beschikbaarheid en actuele kilometerstand.

Technologische innovaties. Aantrekkelijke vormgeving. De Renault Scenic E-Tech verenigt het beste van twee werelden. De modernste techniek is toegepast om u in alle rust en stilte van de rit te laten genieten. Daarbij zult u zien dat de tijd om de accu's op te laden enorm meevalt, en dankzij de flinke actieradius hoeft u dat ook niet zo vaak te doen. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 4541 kilometer afgelegd. Deze Renault Scenic E-Tech heeft niet alleen verwarmbare voorstoelen, maar ze zijn ook nog eens voorzien van massagefunctie. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Koplampen voorzien van de allernieuwste lichttechniek, matrix LED-verlichting. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. De 360 graden camera op deze auto wordt verzorgd door vier geavanceerde camera's. Het biedt garantie van uitstekende beeldkwaliteit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. De sensatie van superieur geluid wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Ook is de Renault uitgerust met: dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Actieve dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. De auto is ook uitgerust met forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Klaar voor rijden anno nu? Kies dan voor elektrisch met deze Renault Scenic E-Tech. Een proefrit overtuigt, dus bel nu voor een afspraak.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
Pack Augmented Vision
panoramadak var. transparantie
stof/kunstlederen bekleding
two-tone (metaal) kleur
voorstoelen verwarmd en elektrische lendesteunen
warmtepomp
22 kW lader
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap