Voorraad nieuw en occasions

Renault Scénic

E-Tech EV87 long range iconic
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
  • panoramadak var. transparantie
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 50 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
MC-36-12
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurNoir Nacre / etoile (licht wit)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht1817 Kg
Omschrijving
Betreft een VOORRAADAUTO, SNEL LEVERBAAR!! prijs is incl. voorraadkorting!



Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische Renault Scenic E-Tech biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. De aandrijflijn maakt gebruik van de meest moderne accutechniek, zodat het opladen in zo kort mogelijke tijd gebeurt. Het rijbereik van deze auto is groot genoeg om er de meest voorkomende dagelijkse ritten mee te maken. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit komt; hij heeft slechts 50 kilometer afgelegd. Lang onderweg zijn kan een behoorlijke uitdaging zijn voor rug en schouders. Daarom zijn de verwarmbare voorstoelen voorzien van een weldadige massagefunctie. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Dankzij de matrix LED-verlichting geven de koplampen ook in het donker daglicht. Ook is de auto voorzien van: 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Wat ook opvalt, is de strakke en overzichtelijke informatie die het digitale dashboard levert. Het inventieve 360 graden camerasysteem op deze auto heeft de functie om u assistentie te bieden in nauwe ruimtes en straten, waar het achteruit rijden vaak een uitdaging is. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. De Renault is standaard voorzien van: premium audiosysteem, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Hoe goed u ook oplet in het verkeer, de dode hoek blijft een risico. Gelukkig is deze Renault Scenic E-Tech voorzien van actieve dodehoekdetectie. Ook helpen het forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Met deze fantastische elektrische auto is de toekomst begonnen. Even bellen voor een afspraak en hij staat klaar voor een proefrit!
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
panoramadak var. transparantie
stof/kunstlederen bekleding
two-tone (metaal) kleur
voorstoelen verwarmd en elektrische lendesteunen
warmtepomp
22 kW lader
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 01-06-2026