Voorraad nieuw en occasions

Renault Scénic

E-Tech EV 87kw Long Range Icon
  • Apple Carplay/Android Auto
  • camerabeeld in binnenspiegel
  • electronic climate controle
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 14.750 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-420-NL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurTwo-Tone Blanc Nacré / Noir Etoilé
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a16-05-2024
Gewicht1817 Kg
Omschrijving
De rijbeleving is intuïtief. Het rijplezier is intens. Maak kennis met deze Renault Scenic E-Tech en laat u verrassen door zijn unieke karakter. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. Beide verwarmbare voorstoelen hebben een geavanceerde massagefunctie, zodat u ook na een lange rit soepel uitstapt. Net als uw bijrijder. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Vergeet halogeen; deze koplampen gebruiken de allernieuwste matrix LED-technologie met maximale lichtopbrengst zonder de tegenligger te hinderen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Over het digitale dashboard is goed nagedacht. Alle belangrijke functies binnen en buiten in één oogopslag. De 360 graden camera op deze auto wordt verzorgd door vier geavanceerde camera's. Het biedt garantie van uitstekende beeldkwaliteit. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Met dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst is deze auto helemaal compleet.

U geniet nog meer van het rijden met uw Renault omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Veilig inhalen wordt bevorderd door de actieve dodehoekdetectie. Met voorzieningen als forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Met deze fantastische elektrische auto is de toekomst begonnen. Even bellen voor een afspraak en hij staat klaar voor een proefrit!
Opties
Apple Carplay/Android Auto
camerabeeld in binnenspiegel
electronic climate controle
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
panoramadak var. transparantie
parkeer assistent
rondomzicht camera
stof/kunstlederen bekleding
two-tone (metaal) kleur
voorstoelen verwarmd en elektrische lendesteunen
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie