Voorraad nieuw en occasions

Renault Scénic

1.4 TCE 130 Expression Navigatie, Trekhaak
  • electronic climate controle
  • Metaallak (1130)
Bouwjaar 2010
Kilometerstand 126.918 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
34-KXZ-1
CarrosserieMPV
Bouwjaar2010
KleurBrun moka
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1397 CC
Omschrijving
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Renault Scénic. Deze auto komt uit het bouwjaar 2010. De aandrijving komt voor rekening van een krachtige 4-cilinder Turbo benzinemotor en een handgeschakelde zes-versnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het Carminat navigatiesysteem. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze auto is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Auto Dijkwel bv is uw vertrouwde Renault adres voor Walcheren sinds 1979.

De taxatie van uw auto kan ook volledig digitaal plaats vinden, dit doen we dan m.b.v. whatsapp of email i.c.m. uw kenteken en km-stand.

NIEUW: Nu ook Occasion Private Lease! Voor een vast maandbedrag zorgeloos auto rijden. Scherpe tarieven EN inruil / aanbetaling mogelijk!

Financial Lease mogelijk vanaf 4,99%. In voorkomende gevallen jaarcijfers niet nodig. Ook privé mogelijk.
Let op: GELD LENEN KOST GELD!

(Ondanks onze uiterste zorgvuldigheid, kunnen de geadverteerde specificaties afwijken van de werkelijke specificaties. Derhalve zijn deze onder voorbehoud. Vertrouw daarom niet alleen op de gegevens in de advertentie maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden)
Opties
electronic climate controle
Metaallak (1130)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
buitenspiegels in carrosseriekleur
Carminat TomTom navigatie
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
cruise control
Garanties
Nap