Voorraad nieuw en occasions

Renault Scénic

1.3 TCe 115 Limited
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 20"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • Reservewiel
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 124.950 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XS-412-X
CarrosserieMPV
Bouwjaar2019
KleurGris cassiopee
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Renault Scénic. Het is een auto van het bouwjaar 2019. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verschuifbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het full map navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en boordcomputer.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Renault Scénic heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Lelystad afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-lelystad@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Lelystad behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Lelystad is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Lelystad!
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 20"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
Reservewiel
Trekhaak
achterstoelen verschuifbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie