Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

EV60 Optimum Charge Evolution ER
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd
  • warmtepomp
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-888-DH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurGris Schiste
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a15-03-2024
Gewicht1600 Kg
Omschrijving
880442 - Aanvaarding in overleg.

Kijk naar de zelfbewuste vormgeving. Ontdek de vernieuwende technologie aan boord. De Renault Mégane is een unieke elektrische auto. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee je niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden. kilometer. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Natuurlijk behoren Full LED koplampen, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het digitale dashboard is niet alleen enorm fraai en handig, maar draagt actief bij aan een veilige en slimme rit. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot jouw voorligger. Deze auto gaat met je in gesprek. Hij vertelt met behulp van remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via je smartphone. Je kunt tijdens de rit jouw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met DAB!) en het navigatiesysteem kun jij bedienen vanaf het stuur. De uitrusting van deze Renault is met kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, regensensor en keyless entry behoorlijk compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo jou en jouw passagiers te beschermen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt jou tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem zorgt dat je mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Hoe goed je ook oplet in het verkeer, de dode hoek blijft een risico. Gelukkig is deze Renault Mégane voorzien van actieve dodehoekdetectie. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Kennis maken met elektrisch rijden? Maak nu een afspraak. Hij staat al aan de lader!



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service.   

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
22 kW lader
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Garanties
Bovag
Nap