Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Estate 1.3 TCe 140 Techno
  • achteruitrij assistent
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • dodehoek detectie
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 20.226 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-792-GV
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2023
KleurNoir étoilé (GNE)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. De snelste of zuinigste weg? Het full map navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Gemak en veiligheid gaan prachtig samen. Bijvoorbeeld door de audiobediening op het stuur. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Ook is de Renault uitgerust met: regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Renault Mégane Estate is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Boxmeer afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-boxmeer@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Boxmeer behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Boxmeer is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Boxmeer!

 
Opties
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
dodehoek detectie
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
Pack parking
parkeer assistent
Reservewiel
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
Garanties
Fabrieksgarantie 23-01-2025
Nap
Wettelijke Garantie