Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Estate 1.3 TCe 140 EDC Techno
  • airco (automatisch)
  • All-season banden
  • Apple Carplay/Android Auto
  • dodehoek detectie
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 24.161 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-210-HH
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2023
KleurGris Titanium
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Renault Mégane Estate uit 2023. Er staat 24161 kilometer op de teller. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Waarheen gaat de reis? Het full map navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Met de audiobediening op het stuur schakelt u snel en veilig tussen de diverse functies van uw muziekinstallatie. Met DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Renault helemaal compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Renault. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Boxmeer afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-boxmeer@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Boxmeer behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Boxmeer is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Boxmeer!

 
Opties
airco (automatisch)
All-season banden
Apple Carplay/Android Auto
dodehoek detectie
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie