Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Estate 1.3 TCe 140 EDC Techno Automaat / Trekhaak (1700kg!) / Navigatie / Bose Audio / Pack Parking / Pack Winter
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.500 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-697-HT
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2024
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
Sterke styling, uitstekende rijbeleving... Een Renault stelt u niet teleur. Innovatief en fraai, of, zoals ze zelf zeggen: 'Drive for change'. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Renault Mégane Estate heeft verwarmbare voorstoelen. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Slim, efficiënt, veilig en goed geïnformeerd rijden? Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten. Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. In de file rijden vreet concentratie. Daarom komt de file assistent te hulp om veilig afstand te houden en automatisch te stoppen als uw voorligger stilstaat. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van premium audiosysteem, navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

De Renault Mégane Estate is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Renault. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Lijkt deze Renault u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Lelystad afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-lelystad@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Lelystad behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Lelystad is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Lelystad!
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem
parkeersensor achter
parkeersensor voor
Trekhaak
verkeersbord detectie
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie