Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Estate 1.3 TCe 140 EDC Intens
  • airco (automatisch)
  • All-Seasons
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 71.144 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-561-TV
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2022
KleurGris Titanium (KPN)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
BAIO 449

Bij Renault hebben ze hoog ingezet op vernieuwende techniek en vooruitstrevende prestaties. Vandaar hun motto 'Drive for change'. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en extra getint glas.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met de audiobediening op het stuur regelt u de geluidsinstallatie gemakkelijk en veilig. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. En deze auto heeft ook parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur als standaard uitrusting.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!
Opties
airco (automatisch)
All-Seasons
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie