Voorraad nieuw en occasions

Renault Mégane

Coupé-Cabriolet 1.6-16V Exeption
  • Lederen bekleding Beige (1255)
  • Metaalkleur (107)
  • Upgrade elektronische regeling airco (854)
Bouwjaar 2007
Kilometerstand 102.267 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
91-XK-BJ
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2007
KleurBleu
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
Afmetingen in cm (L B H)436 X 178 X 140
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Renault Megane altijd de controle. Deze auto komt uit 2007. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Het elektrische cabriodak opent en sluit zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch bediende, verwarmde en inklapbare buitenspiegels.

Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. Klinkt dit bekend? Met een volle boodschappentas bij uw auto aankomen en dan onderin op zoek moeten naar de sleutel. Hoeft niet bij deze Renault Megane dankzij de keyless entry. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Auto Dijkwel bv is uw vertrouwde Renault adres voor Walcheren sinds 1979.

De taxatie van uw auto kan ook volledig digitaal plaats vinden, dit doen we dan m.b.v. whatsapp of email i.c.m. uw kenteken en km-stand.

NIEUW: Nu ook Occasion Private Lease! Voor een vast maandbedrag zorgeloos auto rijden. Scherpe tarieven EN inruil / aanbetaling mogelijk!

Financial Lease mogelijk vanaf 4,99%. In voorkomende gevallen jaarcijfers niet nodig. Ook privé mogelijk.
Let op: GELD LENEN KOST GELD!

(Ondanks onze uiterste zorgvuldigheid, kunnen de geadverteerde specificaties afwijken van de werkelijke specificaties. Derhalve zijn deze onder voorbehoud. Vertrouw daarom niet alleen op de gegevens in de advertentie maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden)
Opties
Lederen bekleding Beige (1255)
Metaalkleur (107)
Upgrade elektronische regeling airco (854)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun achter
armsteun voor
bestuurdersairbag
binnenspiegel automatisch dimmend
boordcomputer
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar