Voorraad nieuw en occasions

Renault Megane E-Tech

EV60 Optimum Charge Techno
  • alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 57.176 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-621-BV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurTwo-tone rouge flamme / noir é
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a27-07-2022
Gewicht1611 Kg
Omschrijving
De rijbeleving is intuïtief. Het rijplezier is intens. Maak kennis met deze Renault Megane E-Tech en laat u verrassen door zijn unieke karakter. U kunt ervoor kiezen vanwege het milieu. Maar de elektromotor biedt ook power en prestaties! Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Het digitale dashboard in deze auto maakt personalisatie van uw cockpitinterface mogelijk. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audio-installatiesysteem met DAB-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. En deze auto heeft ook kruisend verkeer detectie, electronic climate control, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

The future is now, rij elektrisch! Maak een afspraak voor een proefrit.
Opties
alcantara interieurdelen
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
22 kW lader
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Bovag
Nap