Voorraad nieuw en occasions

Renault Megane E-Tech

EV60 Optimum Charge Iconic
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • kunstlederen interieurdelen
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 6.750 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-729-SP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a24-01-2024
Gewicht1611 Kg
Omschrijving
De rijbeleving is intuïtief. Het rijplezier is intens. Maak kennis met deze Renault Megane E-Tech en laat u verrassen door zijn unieke karakter. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 1992 kilometer. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen en laat jullie bloedsomloop stimuleren door de massagefunctie. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Een gevisualiseerd overzicht van alle belangrijke functies wordt geleverd door het digitale dashboard. Dankzij de 360 graden camera kunt u zowel de voor- als achterzijde van het voertuig in het oog houden, wat bijdraagt aan een veiligere rijervaring. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. De uitrusting van deze auto is met dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt, waarschuwt het systeem met een signaal. Ook helpen het forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Ook stil genieten van elektrisch rijden? Maak een afspraak voor een proefrit!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Veenendaal afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-veenendaal@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Veenendaal behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Veenendaal is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Bochane adverteert haar voorraad onder voorbehoud van typefouten/prijswijzigingen. Wij streven ernaar om alle informatie in deze advertentie zo accuraat mogelijk weer te geven. Vertrouw niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Veenendaal!

 
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
kunstlederen interieurdelen
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
two-tone (metaal) kleur
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
22 kW lader
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie