Voorraad nieuw en occasions

Renault Megane E-Tech

EV60 Optimum Charge evolution 220pk
  • alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 9.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-912-JF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGris Schiste KQG
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a01-12-2023
Gewicht1611 Kg
Omschrijving
Een optimaal rijbereik, geen emissies en probleemloze techniek. Met de Renault Megane E-Tech haalt u een elektrische auto van topklasse in huis. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Kruisingen en afslagen worden een stuk veiliger door de kruisend verkeer detectie. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start.

Het rijden met deze Renault wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

Overtuig uzelf van deze elektrische auto en neem contact op voor een afspraak!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Nijmegen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-nijmegen@bochane.nl 

  

Autobedrijf Bochane Nijmegen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Nijmegen is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Nijmegen!
Opties
alcantara interieurdelen
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
two-tone (metaal) kleur
warmtepomp
22 kW lader
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie