Voorraad nieuw en occasions

Renault Megane E-Tech

EV60 220pk Optimum Charge Techno ALL-IN PRIJS!
  • Adapt. cruise
  • Dodehoeksensoren
  • Navi
  • Stoel-/stuurverwarming
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 4.482 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-174-TB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurTwo-tone blanc glacier / noir étoilé
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)420 X 177 X 150
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a25-11-2022
Omschrijving
Prijs is geheel rijklaar, inclusief 12 maanden / 20.000 km garantie, onderhoudsbeurt volgens schema en nieuwe APK!

Intelligente technologie. Geen emissies en een fantastisch rijgedrag. Welkom in de Renault Mégane E-Tech. Een elektrische auto is echt niet meer alleen voor korte ritjes. Het rijbereik van deze auto biedt voldoende ruimte voor uw dagelijkse ritten. Daardoor kan het opladen vaak 's nachts gebeuren. De krachtige motor geeft deze Renault uitstekende prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo′n verwarmd stuurwiel? Ook is de auto voorzien van: 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek, radio, podcasts, routeinformatie: het audio-installatiesysteem is gekoppeld aan het navigatiesysteem en levert het allemaal in topkwaliteit, inclusief bluetooth. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Kruisingen en afslagen worden een stuk veiliger door de kruisend verkeer detectie. Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker.

U geniet nog meer van het rijden met uw Renault omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Veilig inhalen wordt bevorderd door de actieve dodehoekdetectie. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan.

Ook stil genieten van elektrisch rijden? Maak een afspraak voor een proefrit!

= Bedrijfsinformatie =

Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen inclusief ten minste 12 maanden garantie, onderhoud en minimaal 1 jaar APK.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn rijklaar inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.

Stam streeft naar 100% tevredenheid en dus uw aanbeveling. Word STAMbassadeur!
Volg ons op Social; Stam Renault dealers (alle kanalen)

Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam! Meer foto`s zie www.stamrenault.nl. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.
Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Afwijkende dakkleur
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side achter
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap
Renault Top Occasion (12 maanden)