Voorraad nieuw en occasions

Renault Megane E-Tech

EV60 220 Optimum Charge Techno
  • alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • camerabeeld in binnenspiegel
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • DAB ontvanger
  • dimlichten automatisch
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 5.483 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-907-LS
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurRouge Flamme / Gris Schiste
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a28-06-2022
Gewicht1611 Kg
Omschrijving
Nieuwe, toekomstklare techniek en fraaie vorm gaan al jaren goed samen bij Renault. Drive for change. Met zijn krachtige elektromotor biedt deze auto een uitzonderlijk rijgenot. Op de teller van deze auto staat slechts 5483 kilometer. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! In deze auto profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Elk van de vier camera's op deze auto draagt bij aan het creëren van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden rondom de auto. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. Met kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Een aanrijding met een andere weggebruiker die zich in uw dode hoek bevindt, heeft meestal ernstige gevolgen, zeker bij kwetsbare verkeersdeelnemers. De actieve dodehoekdetectie helpt dit risico sterk te verkleinen. U bent mede dankzij forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Klaar voor rijden anno nu? Kies dan voor elektrisch met deze Renault Megane E-Tech. Een proefrit overtuigt, dus bel nu voor een afspraak.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Harderwijk afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-harderwijk@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Harderwijk behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Harderwijk is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre-inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Harderwijk!
Opties
alcantara interieurdelen
Apple Carplay/Android Auto
camerabeeld in binnenspiegel
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
DAB ontvanger
dimlichten automatisch
dodehoekdetectie met correctie
electronic climate controle
full-LED koplampen
keyless entry
keyless start
koplampen adaptief
Garanties
100% onderhouden
Wettelijke Garantie