Voorraad nieuw en occasions

Renault Megane E-Tech

EV60 220 Optimum Charge Techno PACK ADVANCED DRIVE ASSIST
  • achteruitrijcamera
  • alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • dodehoekdetectie met correctie
  • draadloze telefoonlader
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 26.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-881-TR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurTwo-tone Gris Schiste / Noir Etoile KQG+GNE
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a01-09-2023
Gewicht1611 Kg
Omschrijving
Dit is een demonstratieauto van ons, neem contact op voor de beschikbaarheid en actuele kilometerstand.

Renault heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische Renault Mégane E-Tech is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Zo′n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Altijd twee handen aan het stuur, wel zo veilig en gemakkelijk. Ook daaraan is gedacht, met de audiobediening op het stuur. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze Renault Mégane E-Tech een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Deze Renault Mégane E-Tech denkt vooruit als u van plan bent af te slaan. De kruisend verkeer detectie calculeert en analyseert het tegemoetkomende verkeer en waarschuwt als het risico op aanrijding bestaat. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Deze auto heeft actieve dodehoekdetectie. Dit veiligheidssysteem helpt u om aanrijdingen te voorkomen. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor.

Is elektrisch rijden iets voor u? Bel dan nu om een proefrit te maken met deze auto.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Harderwijk afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-harderwijk@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Harderwijk behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Harderwijk is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre-inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Harderwijk!
Opties
achteruitrijcamera
alcantara interieurdelen
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
dodehoekdetectie met correctie
draadloze telefoonlader
electronic climate controle
full-LED koplampen
keyless entry
keyless start
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie