Voorraad nieuw en occasions

Renault Master

T35 2.3 dCi 180 L3 Energy
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 101 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
80268988
CarrosserieOpen laadbak
Bouwjaar2023
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2298 CC
Omschrijving
Offerte? Bel 015-2564400 of mail naar verkoop.renault-delft@zeeuwenzeeuw.nl 

Let op: Bedrijfswagens van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

Financial lease prijs bedraagt de vanaf prijs. Vraag naar de verkoop voor meer informatie.

Meer rijplezier, betere prestaties De nieuwe Renault MASTER heeft een eigen, uitgesproken stijl meegekregen. De verticale voorkant met verhoogde motorkap, verchroomde grille en C-vormige led dagrijverlichting straalt robuustheid, dynamiek en moderniteit uit. Het nieuwe dashboard, de uitgebreide uitrusting en de slimme rijhulpsystemen maken jouw dagelijkse werk makkelijker. Bovendien profiteer je van een nieuw motorenaanbod voor nog meer rijplezier, betere prestaties en brandstofbesparing. De nieuwe MASTER is ontworpen om in de behoeften van jou als professional te voorzien en biedt de uitrusting en functies van een echt mobiel kantoor: Easy Life-tafeltje (Renault-innovatie) en king-size bekerhouder Easy Life-lade Draadloze inductielader voor smartphones Zitbank voor 2 personen met neerklapbare rugleuning, draaibare tafel en verstelbare zitting Verwijderbare digitale tablethouder Tot 105 liter opbergruimte Multimediatouchscreen met R-LINK Evolution of Media Nav Evolution We hebben aan alles gedacht om je rijomstandigheden nog verder te verbeteren. Je geniet nog meer van je rit met een uitrusting die is ontworpen om het je véél gemakkelijker te maken: Rear View Assistance (RVA) - Renault-innovatie Side Wind Assist Lane Departure Warning Active Emergency Braking System Blind Spot Warning Parkeersensoren vóór Parkeersensoren achter en achteruitrijcamera De nieuwe MASTER introduceert een motorenaanbod met maximaal 180 pk (132 kW) en 400 Nm. Volledig vernieuwd voor nóg betere prestaties. Motoren die perfect zijn voor professioneel gebruik en waarbij tegelijkertijd een belangrijke uitdaging wordt aangegaan: jouw brandstofverbruik aanzienlijk verlagen. 

Welkom bij Renault & Dacia dealer Zeeuw & Zeeuw Delft

ELKE WERKDAG GEOPEND van 9.00u tot 18.00u en zaterdag van 9.30u tot 17.00u

Wij zijn de grootste Renault- en Dacia dealervestiging in de regio Haaglanden en Rotterdam, gelegen aan de verbindingsweg N470 tussen de A12 en A13. Wij bedienen hiervan uit o.a. Delft, Den Haag, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Schipluiden, Den Hoorn, de wijken Ypenburg + Leidschenveen, Rijswijk en Zoetermeer. Voor uw personen- en bedrijfswagen zijn wij tevens PRO+ Center voor de zakelijke klant, Top Occasion Center en E-Tech Center voor de elektrische auto's van Renault en Dacia. U heeft keuze uit meer dan 125 gebruikte auto's met Bovag-en Top Occasion garantie*, 100% vooraf gecontroleerd en kilometerstanden NAP gecontroleerd.

Algemene opmerking:
Hoewel aan de informatie over onze internetpresentatie voor nieuwe auto's en occasions de grootst mogelijke zorg is besteed kan Zeeuw & Zeeuw niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie, van welke aard dan ook.
Opties
airco
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
2 zitplaatsen rechtsvoor
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bestuurdersairbag
betonplex in laadruimte
boordcomputer
Brake Assist System
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Garanties
Nieuwe Renault