Voorraad nieuw en occasions

Renault Master

dCi 135 T35 L3/H2 Work Edition
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • Armsteun bestuurdersstoel (ACCAV1)
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Cruisecontrol en -snelheidsbegrenzer (REGVIT)
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
906087485
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurBlanc Glacier
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2298 CC
Omschrijving
883193 - Let op, in 2025 vervalt de bpm-vrijstelling, dit betekent dat er een extra heffing komt voor bedrijfswagens met brandstof. Schaft u dit jaar nog een nieuwe bedrijfswagen aan? Dan loopt het fiscale voordeel op met duizenden euro’s. De getoonde verkoopprijs is exclusief BTW en kosten rijklaar maken van het voertuig. Voor meer informatie over dit voertuig kun je contact opnemen met onze verkoopadviseurs. Je bent van harte welkom in onze showroom!   

Innovatie en elegantie. Dat is wat ze bij Renault bedoelen met 'Drive for change'. Hoewel de auto uit komt, heeft hij maar 15 kilometer gereden. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een openzwaaiend portier kan flink wat wind vangen, met gevaarlijke gevolgen. Dat zal niet gebeuren met de handige, ruime schuifdeur. Tot de uitrusting behoren ook LED-dagrijverlichting, trailer assistent, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het full map navigatiesysteem. Niet meer op de tast een andere zender zoeken of het volume aanpassen. En al helemaal niet met je ogen van de weg af raken. De audiobediening op het stuur zorgt dat je alles van onder uw vingers regelt. Even de smartphone erin klikken en de draadloze telefoonlader zorgt vanzelf voor nieuwe energie. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De uitrusting van deze Renault is met regensensor, cruise control, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor jou het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie en hill hold functie.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met je om deze Master bij ons te komen bekijken.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
airco
Armsteun bestuurdersstoel (ACCAV1)
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Cruisecontrol en -snelheidsbegrenzer (REGVIT)
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
Stoel bestuurder met verstelbare lendesteun (COLOMB)
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
aanhanger assistent
Achteruitrijcamera (RDAR03)