Voorraad nieuw en occasions

Renault Koleos

2.0 dCi Automaat Initiale Paris
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • lichtmetalen velgen 19"
  • luxe lederen bekleding
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 125.361 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
PR-756-Z
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurBlanc Perle
BrandstofDiesel
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1995 CC
Omschrijving
844469

Bij het ontwerpen van de Renault Koleos stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Koleos is van het bouwjaar 2017, hij heeft 125361 kilometer gelopen. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een automatische transmissie. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panorama dak. Comfort en luxe? Dat krijgt u door het lederen interieur. En optimaal gemak is er in de vorm van de elektrisch bedienbare achterklep. Deze auto levert de ultieme rijervaring met eersteklas functies zoals stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en actieve hoofdsteunen.

Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek van de auto; genieten dus! Er is geen bestemming die het aanwezige full map navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Extra opties op deze auto zijn: achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en keyless entry.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Renault Koleos Brake Assist als remondersteuning. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
lichtmetalen velgen 19"
luxe lederen bekleding
metaalkleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Bovag
Nap