Voorraad nieuw en occasions

Renault Koleos

1.3 TCe 160 EDC Initiale Paris
  • achterbank verwarmd
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 40.304 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-110-ZX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurNoir Metal (GXA)
BrandstofBenzine
EnergielabelF
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving
Deze Renault Koleos staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Terwijl u de bagage inlaadt via de elektrisch bedienbare achterklep, nemen uw passagiers al plaats in het lederen interieur. Mooi! Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. De verwarmbare achterbank is een traktatie voor iedereen die achterin plaatsneemt. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. Verder geniet u ook van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Voorzien van keyless start. Dat betekent: met de elektronische sleutel op zak is een druk op de knop genoeg om de auto te starten.

U geniet nog meer van het rijden met uw Renault omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. In deze Renault vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Bergharen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-bergharen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Bergharen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Bergharen!
Opties
achterbank verwarmd
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dakrails
dodehoek detectie
elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
Garanties
Wettelijke Garantie