Voorraad nieuw en occasions

Renault Kangoo

Family 1.3 TCe 130 Intens
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • Easy Park Assist automatisch inparkeren (ITPK7)
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 20.200 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-141-TL
CarrosserieMPV
Bouwjaar2023
KleurNoir Etoile
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1333 CC
Omschrijving
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Renault Kangoo Family. Met zijn krachtige 4-cilinder Turbo benzinemotor en handgeschakelde zes-versnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Aan alles is gedacht als het gaat om de combinatie gemak en veiligheid. Bijvoorbeeld het in- en uitstappen via de schuifdeuren met ruime opening. Ook LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak zijn aan boord.

Overzichtelijk en veilig (automatisch) parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Ook regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Renault u om veiliger te rijden. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Deze auto heeft actieve dodehoekdetectie. Dit veiligheidssysteem helpt u om aanrijdingen te voorkomen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als forward collision warning system, hill hold functie en autonoom remsysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Auto Dijkwel bv is uw vertrouwde Renault adres voor Walcheren sinds 1979.

De taxatie van uw auto kan ook volledig digitaal plaats vinden, dit doen we dan m.b.v. whatsapp of email i.c.m. uw kenteken en km-stand.

NIEUW: Nu ook Occasion Private Lease! Voor een vast maandbedrag zorgeloos auto rijden. Scherpe tarieven EN inruil / aanbetaling mogelijk!

Financial Lease mogelijk vanaf 4,99%. In voorkomende gevallen jaarcijfers niet nodig. Ook privé mogelijk.
Let op: GELD LENEN KOST GELD!

(Ondanks onze uiterste zorgvuldigheid, kunnen de geadverteerde specificaties afwijken van de werkelijke specificaties. Derhalve zijn deze onder voorbehoud. Vertrouw daarom niet alleen op de gegevens in de advertentie maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden)
Opties
airco
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
Easy Park Assist automatisch inparkeren (ITPK7)
Electronisch geregelde bi-zone airconditioning (CA03)
Elektrisch verwarmbare voorstoelen (SGACHA)
Led Pure vision koplampen (LEDH2)
lendesteunen (verstelbaar)
navigatiesysteem full map
Noir Etoilé (GNE)