Voorraad nieuw en occasions

Renault Kangoo

E-Tech Extra L2 22 kW 44 kWh
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • parkeersensor achter
  • parkeersensor voor
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.500 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-68-DNN
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a29-02-2024
Gewicht1688 Kg
Omschrijving
Renault heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische Renault Kangoo E-Tech is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. CO2-uitstoot? Met de elektromotor rijdt u stil en schoon! Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 1500 kilometer. Ook bij een wat krappere parkeerplek stappen passagiers gemakkelijk in en uit via de schuifdeur. Verder is de Renault uitgerust met: LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn cruise control, keyless entry en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Wilt u ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Renault Bochane Zeist afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-zeist@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Renault Bochane Zeist behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Renault Bochane Zeist Occasions is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Renault Bochane Zeist! 
Opties
airco (automatisch)
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
lendesteunen (verstelbaar)
parkeersensor achter
parkeersensor voor
passagiersstoel in hoogte verstelbaar
zijschuifdeur rechts
22 kW lader
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie