Voorraad nieuw en occasions

Renault Kangoo

E-Tech Extra 22 kW - Demo
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VVK-34-D
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)449 X 186 X 182
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a31-05-2023
Omschrijving
U voelt de onbeperkte kracht van elektrische aandrijving, elke keer als u op weg gaat met deze Renault Kangoo E-Tech. Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Passagiers stappen gemakkelijk in en uit door de schuifdeur met z′n ruime opening. In deze auto profiteert u onder andere ook van: verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Naast de routeinformatie van het full map navigatiesysteem kunt u muziek via het audiosysteem ook online beluisteren via bluetooth. Achter het stuur van deze Renault bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Kangoo E-Tech bij ons te komen bekijken.

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Alarm klasse 1(startblokkering)
Android Auto
Anti Blokkeer Systeem
Apple carplay
Apple Carplay/Android Auto
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Garanties
Nap