Voorraad nieuw en occasions

Renault Kangoo

E-Tech Advance 22 kW L2 - Demo
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 20.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VXG-52-R
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a18-07-2023
Gewicht1688 Kg
Omschrijving
Beleef de unieke sensaties van elektrisch rijden met deze Renault Kangoo E-Tech. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hebt u met deze auto een rijbereik dat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. En u zult zien, de tijd die nodig is om de batterij op te laden, valt enorm mee. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

In deze auto wordt u elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audiosysteem met DAB-radio. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend!

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. U bent geïnteresseerd om elektrisch te rijden? Neem dan nu contact met ons op.

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
Accukoeling
Accuverwarming
Airbag bestuurder
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Connected services
Cruise control
Garanties
Nap