Voorraad nieuw en occasions

Renault Kangoo

E-Tech Advance 22 kW EASY LINK navigatiesysteem - Quick Charge (80kW DC)
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 10 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VZX-06-H
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)449 X 186 X 184
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a29-12-2023
Omschrijving
Ook anno nu blijven Franse auto's altijd hun elegantie en romantiek houden. Maar vergis u niet: qua techniek en prestaties is deze Drive for change van wereldniveau. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. Hoewel de auto uit 2023 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Het passagiersgedeelte van deze personenauto is voorzien van een schuifdeur. Dat betekent een royale instap zonder openslaande portieren! De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. De vele zenders die u heeft met DAB-radio worden fantastisch weergegeven via het A-klasse audiosysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De uitrusting van deze auto is met cruise control en boordcomputer behoorlijk compleet.

De Renault Kangoo E-Tech is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Overtuig uzelf van deze elektrische auto en neem contact op voor een afspraak!

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
Airbag bestuurder
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Connected services
Cruise control
Dab
Garanties
Nap