Voorraad nieuw en occasions

Renault Kangoo

dCi 75 Start L1
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • passagiersstoel
  • zijschuifdeur rechts
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
658678426
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurBlanc Mineral
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
885543 - Let op, in 2025 vervalt de bpm-vrijstelling, dit betekent dat er een extra heffing komt voor bedrijfswagens met brandstof. Schaft u dit jaar nog een nieuwe bedrijfswagen aan? Dan loopt het fiscale voordeel op met duizenden euro’s. De getoonde verkoopprijs is exclusief BTW en kosten rijklaar maken van het voertuig. Voor meer informatie over dit voertuig kun je contact opnemen met onze verkoopadviseurs. Je bent van harte welkom in onze showroom!   

'Drive for change' is het motto bij Renault. Dit merk laat zich dan ook uitdrukkelijk van z'n innovatieve kant zien in techniek en styling, en daarvan is deze auto een voorbeeld. Deze auto uit heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 15 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een openzwaaiend portier kan flink wat wind vangen, met gevaarlijke gevolgen. Dat zal niet gebeuren met de handige, ruime schuifdeur. Tot de voorzieningen van deze auto behoren warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, trailer assistent, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Met het digitale dashboard kan je de cockpit-interface naar jouw voorkeur instellen. Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto check je via de app op je smartphone. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze je veel werk uit handen. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control.

Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor jou de weg in de gaten. Ze waarschuwen je voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als je onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Met de vermoeidheidsassistent ben je ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we jouw interesse gewekt? Deze Kangoo staat nu voor je klaar, je bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we je ook meteen over de financieringsvormen die we je kunnen aanbieden. Bel je ons vandaag nog?



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service.   

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
airco (automatisch)
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
lendesteunen (verstelbaar)
passagiersstoel
zijschuifdeur rechts
aanhanger assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti doorSlip Regeling
automatische snelheids begrenzing
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem