Voorraad nieuw en occasions

Renault Kangoo

dCi 75 Comfort L1
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Cruisecontrol en -snelheidsbegrenzer (REGVIT)
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
  • Stoel bestuurder met verstelbare lendesteun (COLOMB)
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
73769532
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurBlanc Glacier
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
883189 - Let op, in 2025 vervalt de bpm-vrijstelling, dit betekent dat er een extra heffing komt voor bedrijfswagens met brandstof. Schaft u dit jaar nog een nieuwe bedrijfswagen aan? Dan loopt het fiscale voordeel op met duizenden euro’s. De getoonde verkoopprijs is exclusief BTW en kosten rijklaar maken van het voertuig. Voor meer informatie over dit voertuig kun je contact opnemen met onze verkoopadviseurs. Je bent van harte welkom in onze showroom!   

Ook anno nu blijven Franse auto's altijd hun elegantie en romantiek houden. Maar vergis je niet: qua techniek en prestaties is deze Renault van wereldniveau. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Passagiers nemen achterin veilig plaats via de schuifdeur met ruime opening. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Deze Renault Kangoo is voorzien van remote services. Via je smartphone bedien je diverse functies ook op afstand en krijgt je informatie over de status van je auto. Het infotainmentaanbod is zeer uitgebreid. Ontspannen reizen doe je met behulp van het navigatiesysteem terwijl je muziek afspeelt via het audiosysteem met DAB-radio. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. Deze Renault is voorzien van airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Het rijden met deze Renault wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over jouw veiligheid waken.

Hebben we jouw interesse gewekt? Deze Kangoo staat nu voor je klaar, je bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we je ook meteen over de financieringsvormen die we je kunnen aanbieden. Bel je ons vandaag nog?



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
airco
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Cruisecontrol en -snelheidsbegrenzer (REGVIT)
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
Stoel bestuurder met verstelbare lendesteun (COLOMB)
zijschuifdeur rechts
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Automatisch dimmende binnenspiegel met projectie achteruitcamera (RVIAT)