Voorraad nieuw en occasions

Renault Kangoo

1.5 Blue dCi 95 Luxe L1
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.500 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-19-FTP
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurGris Cassiope
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
Betreft een Demonstratieauto, informeer naar de beschikbaarheid en actuele km stand.


Renault focust op innovatie en toekomstgericht rijden, in combinatie met elegante styling en krachtige prestaties. Drive for change, noemen ze dat. En terecht. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 1500 De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De schuifdeur achter is fijn voor in- en uitstappen en de grotere ramen bieden veel meer uitzicht. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. En deze auto heeft ook cruise control, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties.

Bent u nieuwsgierig naar deze Renault Kangoo? Laat het ons dan snel weten.
Opties
airco
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
lendesteunen (verstelbaar)
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
zijschuifdeur rechts
achteruitrijcamera
Garanties
Bovag
Nap