Voorraad nieuw en occasions

Renault Kangoo

1.3 TCe 130 GPF Advance L2 - Trekhaak - Reservewiel
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-09-HBT
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1333 CC
Omschrijving
Laat u veroveren door de charmes van deze puur Franse auto. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Onverhoeds de deur opengooien is een risico voor passerend verkeer. De schuifdeur aan de zijkant is dus gemakkelijker én veiliger. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Het personaliseren van uw cockpitinterface is mogelijk met het digitale dashboard in deze auto. Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Ook DAB ontvangst, cruise control, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
automatische snelheids begrenzing
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Garanties
Nap