Voorraad nieuw en occasions

Renault Kadjar

1.2 TCe 130 EDC Intens
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 152.499 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
NB-431-S
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurGris Titanium KPN
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1198 CC
Omschrijving
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Renault Kadjar. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Achter het stuur van deze Renault bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. Ook lederen versnellingspook en lederen stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Kadjar samen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Zutphen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-zutphen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Zutphen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Zutphen is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Zutphen !

 
Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control
DAB ontvanger
dakrails
dodehoek detectie
extra getint glas
keyless entry
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
Garanties
100% onderhouden
Nap
Wettelijke Garantie