Voorraad nieuw en occasions

Renault Grand Scénic

TCe 140 EDC GPF Techno 7p.
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • DAB
  • dimlichten automatisch
  • extra getint glas
  • keyless entry
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 101 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
436605950
CarrosserieMPV
Bouwjaar2023
KleurTwo-tone Bleu Cosmos / Noir Etoilé RPR+GNE
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
Offerte? Bel 015-2564400 of mail naar verkoop.renault-delft@zeeuwenzeeuw.nl 

Deze advertentie betreft een te bestellen auto. Liever een auto uit voorraad? Vraag onze verkoopadviseurs naar alternatieven.

Let op: voertuigen van Renault & Dacia kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. 

Uiterlijk De Renault SCÉNIC is een MPV met ruime afmetingen en moderne lijnen. Veiligheid en design gaan hand in hand. Door de ver naar voren staande panoramische voorruit ziet iedereen dat je in een Renault SCÉNIC rijdt. Ook door de vloeiende lijnen en fraaie proporties. De Renault SCÉNIC wordt standaard geleverd met grote 20’’ wielen en die maken het verschil. Ze geven de auto een aerodynamische en moderne look. De Renault SCÉNIC is het enige voertuig in het segment met een optie voor een tweekleurige carrosserie. Comfort en veiligheid De Renault SCÉNIC heeft dezelfde stoel als zijn grotere broer de Renault ESPACE gekregen. De stoel is voorzien van schuim met extra dichtheid voor een betere ondersteuning. Profiteer ook van optimaal zitcomfort met de 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen inclusief verwarmings- en massagefunctie (verkrijgbaar tegen meerprijs). De Renault SCÉNIC heeft een verstelbare achterbank en een verschuifbare Easy Life-console. Deze gezinsauto kan op vele manieren volledig aan je wensen en die van je familie worden aangepast Zorgeloos rijden wordt mede bepaald door de manier waarop je de weg ziet. Daarom is de Renault SCÉNIC uitgerust met een grote driedelige voorruit. Hierdoor heb je een panoramisch uitzicht en nog beter zicht aan de zijkant. Technologie De Renault SCÉNIC is voorzien van de laatste technologieën uit het hogere segment. Zo maakt Renault van MPV-rijden een geheel andere ervaring. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Apple CarPlay™ mogelijkheden met R-LINK 2. Je iPhone-apps zijn tijdens het rijden beschikbaar en zichtbaar op het grote R-LINK 2 scherm. Met het intuïtieve en online R-LINK 2-multimediasysteem bedien je alle technologieën van de Renault SCÉNIC aan boord. Het R-LINK 2-touchscreen is beschikbaar in een verticale versie van 8.7" en verrassend eenvoudig in gebruik.

Welkom bij Renault & Dacia dealer Zeeuw & Zeeuw Delft

ELKE WERKDAG GEOPEND van 9.00u tot 18.00u en zaterdag van 9.30u tot 17.00u

Wij zijn de grootste Renault- en Dacia dealervestiging in de regio Haaglanden en Rotterdam, gelegen aan de verbindingsweg N470 tussen de A12 en A13. Wij bedienen hiervan uit o.a. Delft, Den Haag, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Schipluiden, Den Hoorn, de wijken Ypenburg + Leidschenveen, Rijswijk en Zoetermeer. Voor uw personen- en bedrijfswagen zijn wij tevens PRO+ Center voor de zakelijke klant, Top Occasion Center en E-Tech Center voor de elektrische auto's van Renault en Dacia. U heeft keuze uit meer dan 125 gebruikte auto's met Bovag-en Top Occasion garantie*, 100% vooraf gecontroleerd en kilometerstanden NAP gecontroleerd.

Algemene opmerking:
Hoewel aan de informatie over onze internetpresentatie voor nieuwe auto's en occasions de grootst mogelijke zorg is besteed kan Zeeuw & Zeeuw niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie, van welke aard dan ook.
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
DAB
dimlichten automatisch
extra getint glas
keyless entry
keyless start
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
regensensor
verkeersbord detectie
2 stoelen op derde rij
Garanties
Nieuwe Renault