Voorraad nieuw en occasions

Renault Grand Scénic

1.2 TCe Bose
  • airco (automatisch)
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 120.000 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
NG-820-S
CarrosserieMPV
Bouwjaar2017
KleurNoir etoile gne
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1198 CC
Omschrijving
De Franse charme wint nog altijd miljoenen harten. Maar ook het punt van constructie, prestaties en rijcomfort zitten deze auto's al jaren in de voorhoede. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De massagestoel helpt de bestuurder om tijdens de rit fris en alert te blijven. Het met interieur heeft een stijlvolle uitstraling. Ook is de auto voorzien van: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Ook dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Renault Grand Scénic heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.
Opties
airco (automatisch)
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
audio installatie premium
Garanties
Bovag
Nap