Voorraad nieuw en occasions

Renault Express

dCi 95pk Comfort ALL-IN PRIJS! Airco
  • Bedrijfswagen
  • Cruise control
  • Parkeersensoren A.
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 8.805 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VVK-90-K
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurNoir Nacre (zwart metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
Dit betreft een demonstratievoertuig waarvan wij iedere eerste week van de maand de kilometerstand aanpassen naar de op dat moment actuele stand. Wilt u weten of deze auto beschikbaar is en wat de huidige exacte kilometerstand is? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Prijs is geheel rijklaar, inclusief 24 maanden / 30.000 km garantie en onderhoudsbeurt volgens schema!

Deze Renault Express maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Een prettige maar ook veilige extra is de schuifdeur voor passagiers. Ruim instappen, geen openslaande portieren die voor ongelukken zorgen… Een riante optie! Verder is de Renault uitgerust met: warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! De Renault is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Renault is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

= Bedrijfsinformatie =

Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen inclusief ten minste 12 maanden garantie, onderhoud en minimaal 1 jaar APK.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn rijklaar inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.

Stam streeft naar 100% tevredenheid en dus uw aanbeveling. Word STAMbassadeur!
Volg ons op Social; Stam Renault dealers (alle kanalen)

Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam! Meer foto`s zie www.stamrenault.nl. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.
Opties
Achterdeuren met ruiten
Achterruitverwarming
Achterruitwisser en sproeier
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Brake Assist System
Garanties
Nap
Renault Top Occasion (24 maanden)