Voorraad nieuw en occasions

Renault Express

dCi 75 Comfort +
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
190246907
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurBlanc Glacier
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Omschrijving
881930 - De getoonde verkoopprijs is exclusief BTW en kosten rijklaar maken van het voertuig. Voor meer informatie over dit voertuig kun je contact opnemen met onze verkoopadviseurs. Je bent van harte welkom in onze showroom!  

'Drive for change'. De kreet is Engels, maar voor de rest is deze Renault 100 procent Frans. En dat betekent: innovatieve techniek, klaar voor de toekomst en fraai vormgegeven. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 15 kilometer heeft gereden sinds. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Passagiers stappen gemakkelijk in en uit door de schuifdeur met z'n ruime opening. Ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem horen tot de voorzieningen op deze auto.

Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! De uitrusting van deze Renault is met airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
airco
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
zijschuifdeur rechts
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding