Voorraad nieuw en occasions

Renault Express

1.5 dCi 75pk Comfort
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Cruise control en -snelheidbegrenzer (RV)
  • parkeersensor achter
  • zijschuifdeur rechts
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 2.750 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-27-DDR
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
Let op!
Deze nieuwe Renault Express betreft een demonstratie voertuig. De verkoopprijs van deze auto is gebaseerd op een verkoopdatum vanaf 27-04-2024 met een kilometerstand van 15.000. Vraag de verkoper naar de beschikbaarheid en de actuele kilometerstand. 

Financier deze occasion tegen een aantrekkelijke rente. Vraag uw verkoopadviseur naar het actuele tarief en de voorwaarden. Let op: geld lenen kost geld.*

Voor meer zekerheid adviseren wij u om bij auto's vanaf € 4.500,-, het Van Mossel Servicepakket Plus aan te schaffen: De inhoud van dit pakket betreft onder andere een onderhoudsbeurt, APK minimaal 6 maanden, bijvullen van de vloeistoffen, mobiliteitsgarantie en een uitgebreide inspectie op 130 punten.

Het optionele Servicepakket Plus kost €795 voor onze occasions met een motorinhoud tot en met 2.0 liter. Voor occasions met een motorinhoud hoger dan 2.0 liter kost het Servicepakket Plus €1195. Dit pakket is niet verwerkt in de geadverteerde prijs van de auto. Onze voertuigen worden standaard afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie.

Welkom bij Van Mossel Renault Tiel!
Vraag nu geheel vrijblijvend uw inruilvoorstel aan of plan een afspraak voor een proefrit in de occasion van uw voorkeur. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord, zowel online als telefonisch, en verwelkomen u graag in onze showrooms.

De lijst met beschikbare opties is met uiterste zorg samengesteld. Het kan voorkomen dat een aanwezige optie niet beschreven is, of dat er een beschreven optie niet aanwezig is. Wij raden aan om opties die van invloed kunnen zijn op uw aankoopbeslissing te controleren voordat u tot aankoop overgaat. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de optielijst.

Met vriendelijke groet,
Het verkoopteam van Mossel Renault Tiel
Opties
airco
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Cruise control en -snelheidbegrenzer (RV)
parkeersensor achter
zijschuifdeur rechts
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
Brake Assist System
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap