Voorraad nieuw en occasions

Renault Express

1.5 dCi 75 Comfort
  • Bedrijfswagen
  • achteruitrijcamera
  • Afneembare Trekhaak
  • airco
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Betimmering
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.000 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-23-DNV
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurBlanc Glacier (369)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving
Drive for change: dat is het motto bij Renault. En dat bewijst het merk met innovatieve techniek, maar ook met Frans gevoel voor styling. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Passagiers nemen achterin veilig plaats via de schuifdeur met ruime opening. Tot de voorzieningen van deze auto behoren warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie en hill hold functie, bent u steeds veilig onderweg.

Bent u nieuwsgierig naar deze Renault Express? Laat het ons dan snel weten.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Boxmeer afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-boxmeer@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Boxmeer behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Boxmeer is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Boxmeer!

 
Opties
achteruitrijcamera
Afneembare Trekhaak
airco
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Betimmering
cruise control
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
zijschuifdeur rechts
achterdeuren met ruiten
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie