Voorraad nieuw en occasions

Renault Espace

E-Tech Hybrid 200 Iconic
  • alternatieve metaalkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 6.750 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-778-DP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBleu Nocturne
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
880592 - Aanvaarding in overleg.

Het is geen cliché: Franse auto's hebben nog altijd aantrekkingskracht vanwege de soepele vormen en het uitstekende rijcomfort. Maar ook qua carrosserie en prestaties behoren ze al jaren tot de wereldtop. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand. Deze Renault Espace is voorzien van een hybride motor en gebruikt dus zowel brandstof als elektriciteit. Dat betekent zuinige kilometers en toch maximale prestaties. Twee interessante extra's vallen direct op: de elektrisch bedienbare achterklep en het lederen interieur. Luxe én gemak! Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: de verwarmbare voorstoelen zijn bovendien voorzien van massagefunctie. Het glazen panoramadak laat jou genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Met matrix LED-verlichting rijd je eigenlijk altijd met groot licht, dus maximaal zicht. Toch is verblinden er niet bij, want het systeem regelt de verlichting zo dat tegenliggers er geen last van hebben. In deze auto profiteer jij onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, geluidsisolerende ramen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. De 360 graden camera biedt een beter zicht bij slechte weersomstandigheden, waardoor je beter kan anticiperen op mogelijke gevaren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot jouw voorligger. Intelligente spraakbediening herkent jouw commando's en voert opdrachten snel en soepel uit. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat je diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. De uitrusting van deze Renault is met premium audiosysteem, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Snelheid en andere benodigde info hoef je niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt jou tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Met voorzieningen als dodehoekdetector detectiesysteem, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, ben je altijd veilig onderweg.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
alternatieve metaalkleur
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
panoramadak
voorstoelen verwarmd
aanhanger assistent
achterasbesturing
achterbank in delen neerklapbaar
achterstoelen verschuifbaar
Garanties
Bovag
Nap