Voorraad nieuw en occasions

Renault Espace

E-Tech Hybrid 200 esprit Alpine 7p. - pack solid / pack around view / pack adv. driving ass, / glazen dak / elektr achterklep
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 10 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    GJZ-35-P
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurGrijs metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingAlcantara
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)472 X 183 X 165
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving
    In vorm en stijl zijn Franse auto's onovertroffen, bovendien bieden ze uitstekende rijkwaliteiten. Deze SUV is uitgerust met een benzinemotor en een automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: de verwarmbare voorstoelen zijn bovendien voorzien van massagefunctie. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, trailer assistent, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

    Praktisch, helder en uitermate handig is het digitale dashboard. Alle functies haarscherp in beeld! De functie van deze 360 graden camera is vooral nuttig in smalle straatjes waar het zicht beperkt is. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Extra opties op deze auto zijn: navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

    De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De actieve dodehoekdetectie voorkomt dat u een voertuig over het hoofd ziet en waarschuwt tijdig. In deze Renault vinden we verder een hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

    Heeft u interesse in deze mooie Renault? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Aanhanger assistent
    achterasbesturing
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterstoelen verschuifbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap