Voorraad nieuw en occasions

Renault Espace

E-Tech Hybrid 200 esprit Alpine 7p. - Pack advanced driving assist
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 10 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    Z-909-LB
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurZwart metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1199 CC
    Omschrijving
    Geadverteerde prijs is inclusief extra voordeel, opties, en is alleen geldig bij aankoop van een Renault personenauto uit voorraad met een uiterste registratiedatum van 30/4/2024. niet in combinatie met andere acties. Actie betreft een particuliere actie. Bij zakelijke aanschaf doen we u graag een scherp voorstel. Neem contact met ons op.

    Sterke styling, uitstekende rijbeleving... Een Renault stelt u niet teleur. Innovatief en fraai, of, zoals ze zelf zeggen: 'Drive for change'. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. Het zal niet lang meer duren totdat benzinerijden uit de tijd is. Maar voor nu is dit de beste oplossing: een combi van elektrisch en brandstof, met een hybride motor. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Natuurlijk behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare passagiersstoel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Het systeem controleert alle belangrijke functies en geeft die perfect weer via het digitale dashboard. Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Met navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor is deze auto helemaal compleet.

    Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Bij de veiligheidssystemen van deze Renault hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Actieve dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

    U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
    Opties
    Aanhanger assistent
    achterasbesturing
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterstoelen verschuifbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap