Voorraad nieuw en occasions

Renault Espace

E-Tech Hybrid 200 esprit Alpine 7p. - pack advanced driving assist / pack harman kardon premium sound / panoramisch vast glazen dak
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 10 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    Z-209-RJ
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurBlauw metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingAlcantara
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)472 X 183 X 165
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving
    Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. Het is een krachtige driecilinder benzinemotor die deze SUV aandrijft. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, trailer assistent, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

    Het eigentijdse interieur wordt natuurlijk helemaal volmaakt met het digitale dashboard. Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Uw favoriete muziek klinkt beter dan ooit met het ingebouwde high performance audiosysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

    De Renault Espace is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De actieve dodehoekdetectie minimaliseert het gevaar van ongelukken wanneer u afslaat of inhaalt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

    Indien u interesse heeft in deze Renault, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Aanhanger assistent
    achterasbesturing
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterstoelen verschuifbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap