Voorraad nieuw en occasions

Renault Espace

E-Tech Hybrid 200 esprit Alpine 7p. - glazen dak / pack around view camera / pack advanced driving assist / pack solid
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 10 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-188-ZV
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurRood metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)472 X 183 X 165
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving
    De Renault Espace is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer. Een benzinemotor en een automatische transmissie zorgen dat u met deze SUV prima vooruitkomt. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. En ze hebben een massagefunctie bovendien. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Natuurlijk behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, trailer assistent, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Het digitale dashboard in deze auto maakt personalisatie van uw cockpitinterface mogelijk. De functie van deze 360 graden camera is vooral nuttig in smalle straatjes waar het zicht beperkt is. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Deze Renault Espace is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Audio-installatiesysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

    Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Deze auto heeft actieve dodehoekdetectie. Dit veiligheidssysteem helpt u om aanrijdingen te voorkomen. Ook helpen het hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

    Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Renault echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Aanhanger assistent
    achterasbesturing
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterstoelen verschuifbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    alternatieve metaalkleur
    Garanties
    Nap